perjantai 11. maaliskuuta 2011

тнє fιяѕт σиє

moikks.

koska tämä on ensimmäinen oma postaus taiteilijaelämää-blogiin, voisin hieman kertoa itsestäni, ja siitä, mitä aion tulevaisuudessa ehkä tännekin kirjoitella.

olen 17-vuotias varkautelainen audiovisuaalisen viestinnän opiskelija. audiovisuaalinen viestintä tarkoittaa siis jonkinmoista media-alan osaamista. vaikka käyn lukiota samalla, joudun tämän koulutuksen jälkeen lähtemään jatko-opiskelemaan, jos en halua ammatikseni työtöntä alkoholistia. ((mua käskettiin kertomaan oiva suunnitelmani ystäväni roopen kanssa jonkinmoisesta boheemista taiteilijaelämästä maailman ryöttäsimmässä kaksiossa roopen, pizzalaatikoiden ja viinipullojen keskellä, jossa _yritämme_ tehdä musiikkia. ja meillähän ei kukaan siivoa eikä tiskaa ?!?!))















olen hieman laiska, vihaan siivoamista ja tiskaamista. rakastan kaikenlaista herkuttelua, kavereiden kanssa olemista, ja matkustelua. toki viimeisin mainittu on vähän hankalaa opiskelijabudjetilla, mutta kai matkat varkaudesta helsinkiin tai lappeenrantaan lasketaan matkailuksi? joohan?

olen hyvin kiinnostunut muodista, omalla tavallaan. seuraan aivan hulluna muotiblogeja, ja otan niistä inspiraatiota omiin vaatevalintoihini. aina välillä. pidän myös huumaavaa turhuutta - blogia, joka on siis lähinnä avautumispaikka itselleni.

ja nyt se tärkein: mitä tulin kertomaan teille tai hakemaan täältä. tarkoituksenani olisi mahdollisimman usein kertoa mitä esimerkiksi pidän päälläni, tai muita muotiin ja kauneuteen etc liittyviä pikkujuttuja. koska alani liittyy mediaan vahvasti, lisäilen myös valokuvia ja muita töitä, joita saan koulussa aikaan. kokeilen myös varmasti jossain vaiheessa videoblogausta. kaikkea maan ja taivaan väliltä saa toki myös ehdottaa!



xoxo HANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti